У кожної людини індивідуальний шлях. Мені цікаво дізнатись як, коли та за яких умов ви познайомились з криптовалютою. Якими ваші дії були після цього, що ви робили? Ви щось купували, ви щось вивчали чи просто спостерігали перший час що відбувається в світі крипти? Розкажіть про свої успіх і неприємні моменти, розкажіть про ваші стратегії накопичення та фіксування прибутку, чим саме ви займаєтесь в криптовалюті (яким напрямкам віддаєте перевагу), розкажіть нам усе що ви вважаєте за потрібне. Розкажіть що для вас криптовалюта і як вона змінила ваше життя / сприйняття світу. Сподіваюсь почути тут багато цікавих історій, чуваки))
TO THE MOON !!!
8 Likes
Вперше про криптовалюту я почув по телевізору в новинах. Тоді у випуску новин розповідалось що Біткоїн досягнув чи то 1000 чи то 5000 доларів. Тоді я про це почув і згодом забув про це. Цікаві речі відбуваються в США подумав я) Тоді мені і в думках не прийшло гуглити що таке Біткоїн. Потім я дізнався про біткоїн приблизно в 2017 в ютубі від одного досить серйозного інфлюенсера, чувака який серйозно займався бодибілдингом і вів свій відео блог про правильні життєві установки, розповідав цікаві маловідомі історичні факти, а також як можна заробити в інтернеті. В декількох з таких відео він розповідав про криптовалюту та біткоїн. Спочатку я подумав що це маячня якась, скам, але все ж цей чоловік розповідав цікаві речі, тому я вирішив послухати про це далі і подивитись що з того вийде. Він розказав про халвінг біткоїна, про те що йому сотні разів пророкували крах, а вім щоразу поставав як фенікс з попелу і його ціна росла. Я все ще спостерігав за криптовалютою на Коінмаркеткап , бачив ріст біткоїна до 20к доларів а потім падіння до 4-5к, дув що це буде кінець крипти. Але коли він виріс до 20к, а згодом до 40к, я нарешті зрозумів що це не скам. Тоді я активно почав шукати інформацію як купити біткоїн, як реєструватись на біржах і все що з цим повязано. Лише в 2022 році я повноцінно зайшов в криптовалюту. Так це не найкращий період для входу, зараз я сиджу в просадках, бо сподівався що буде туземун до 100к, але я радий що зробив це тоді, бо лише після того я почав вивчати криптовалютний ринок, отримав багато досвіду. Сподіваюсь цього бичого циклу мені таки пощастить, чого і вам бажаю)))
Не соромтеся, розповідайте свої історії, хоча б мініамально))
6 Likes