Алтцоинсвхи Аптос Инвеститори ће имати користи након јасноће на изложености трезора ФТКС SRB

Аптос негира изложеност трезор ФТКС
Слање ценовног скупа, нудећи ветров за инвеститоре Аптоса упркос тренутном медвједном осећају.
ФТКС / Аламеда Сага чува целокупно крипто тржиште на ивици. Нека имовина, као што су ФТКС токени (ФТТ), Солана (СОЛ) и серум (СРМ) били су изложени високом ризику и претрпели огромне депоније и губитке. Занимљиво је да је наводно излагање приводи Аламеди такође довело до де-утиђног од УСДС-а од УСД.

Гласине да је АПТОС-ова трезор такође имала изложеност ФТКС-у зверне инвеститоре. Страх, несигурност и сумња (ФУД) који је резултат гласине произлазио је на најновију крипто средство у још један сценариј ФТТ-а.

У брзој пријатности, аптос је издао изјаву да се дистанцира са ФТКС / Аламеда. Поновио је да АПТОС лабораторије и трезор АПТОС фондације немају везу са ФТКС-ом и наставе да раде нормално.

Усред гласине, цене аптоса наставиле су да падају. Међутим, одмах након изјаве, постављен је раст цена према горе.

Недавни развој могао би значити добитке за инвеститоре Аптоса, док је остатак заједнице објавио губитке. Изгледали смо блиско у друге метрике и открили да је ажурирање могло бити ветар за инвеститоре.

АПТОС бележи преокрет цена према горе

Извор: ТрадингВиев

Аптос (АПТ) снажно су реаговали на ажурирање, скачући 30% од 3,9 до 5.1 УСД. Тај потез је брзо олакшао продајни притисак, што је доказао релативни индекс снаге (РСИ) који се повлачи назад са територије Препродати.

Повећање обима трговања, као што је приказано уз раст у обвима, под условом да се неопходни притисак куповине погорша да се погори даље на северу северно.

Пораст тржишне капитализације примећено

Извор: Сантимент

Према Сантименту, обим трговине АПТ порастао је са 480 милиона пре најаве на 530 милиона након појашњења.

Такође, социјална обим се повећава истовремено, што може указивати на позитиван друштвени ангажман након најаве.

Повећање је такође покренуло тржишну капитализацију од око 470 милиона долара пре најаве на преко 560 милиона долара након најаве.

У време притиска, тржишна капитализација АПТ-а износила је 672 милиона долара. То је представљало повећање од преко 100 милиона долара на тржишту које је пало са више од 1 билиона долара на око 880 милијарди долара због заразе ФТКС-а.

Укупна вредност АПТ закључане (ТВЛ) на оперативним платформама такође је била значајне позитивне промене. Према Дефиллама, АПТ је имао ТВЛ вредност од 32 милиона долара, а доминантна Екцханге АУКС снимање + 0,22% у време притиска, представљајући интрадаи повећање.

Јасноћа на аптосу "изложеност трезор ФТКС-у дала је инвеститоре ветра. Са тржиштем крварења и медведама, према Битцоину, АПТОС инвеститори се могу загрејати за зиму.