Uczucia są różne
Co wpadło mi w oko to szybkość transakcji bo wiecznie na to narzekałem
Wbijać na ten funpage
Dolcewitam
Świeże info odnośnie świata krypto: airdropy, testnety i taktyki długoterminowe
No to lecimy z tematem
dołączajcie
Na wstępie od siebie wrzucę, że imo NFT na Aptos to jeden wielki niewypał, wiem, że jest bessa i pewnie to się mocno do tego przyczyniło, ale gdyby nie Aptomingos w moim przypadku to byłby na -30% jeżeli chodzi o dropa Aptos - bo z tego korzystałem aby wbijać się w świat NFT od Aptos. Mieszane uczucia mam bardzo…
Dodatkowo niestety ale zawiodły mnie też projekty które w tym ekosystemie wyszły do tej pory. Poza paroma które wyglądają sensownie (i mam nadzieje nie zawiodą) to nie ma czego tu szukać. Wygląda to bardzo średnio…
Well done! Love this work!
Mam nadzieje że się coś wyciagnie na tym APTOSIE jeszcze
Moim skromnym zdaniem cały ekosystem Aptos do momentu airdropa sprawował się pięknie, jednak po tym fakcie scamerzy poczuli krew. Wykorzystując hype i zasobne portfele w świeżutkie APT wysypały się projekty rugpulle, wallet drainery i inne. Sam w tym całym zawirowaniu dałem się naciąć na jednym projekcie NFT, na szczęście niewiele keszu zostało stracone, ale tylko chwilowy wkurw i niesmak. Obecnie chciałbym zobaczyć nowe projekty NFT, które będą czymś innym niż szybkim flipem
@przyborleonee pozdro i cała ekipa DW
@przyborleonee to prawda z tym nft ale to tez winna ludzi jak FP jest np 5 a debile sprzedawali po 4 zeby tylko sprzedac to co zrobisz
reszta projketów tez zawiodla szegolne mover bo tylko kupe hajsu zbierali