Як використовувати Cetus Bridge, що живиться від червоточини, і додати ліквідність у басейнах Cetus

Коротка інформація про протокол Cetus

Cetus-піонер протоколів DEX та концентрованої ліквідності, орієнтований на екосистеми на основі руху, такі як APTOS та SUI. Він служить важливою частиною екосистемної інфраструктури для задоволення всебічних потреб торговців, ЛПС, провідних програм та все більшої кількості населення Defi. Основна пропозиція Cetus стосується концентрованої ліквідності, яка дозволяє користувачам додавати свою ліквідність у спеціальний ціновий діапазон.

Ефективність капіталу - це перше, що Cetus може переосмислити для екосистеми APTOS, яка підтримується його концентрованим алгоритмом ліквідності. І постачальники ліквідності, і торговці можуть отримати від цього. Концентруючи ліквідність на активному діапазоні цін, LPS може заробляти плату за транзакцію ефективніше. Торговці можуть насолоджуватися торгівлею низькою ковзанням навколо спот -ціни під час своїх свопів. Крім того, розробники можуть легко створити власну продукцію та підказки до найефективніших джерел ліквідності Cetus, інтегруючись із відкрито доступними розумними контрактами та SDK. Cetus спочатку був побудований на APTOS і розшириться в інші мережі блокчейн на основі руху

Вони додали стратегічні партнерські стосунки з лабораторіями Layerzero, Celernetwork, Axelar Network, Tortuga Finance, Setcha Wallet. Крім того, вони запустили #Cetus Quests на https://crew3.xyz/ з багатьма цікавими заходами там.

Офіційний веб-сайт https://www.cetus.zone/ twitter: https://twitter.com/cetusprotocol Документи: HOME - Cetus Docs

Прості кроки для використання піонерського протоколу CetusProtocol- Dex та ліквідності, побудованого на блокчейні Aptos

Як обмінюватися та додати ліквідність у першому цетаті

Перейдіть на https://app.cetus.zone/ та підключіть свій гаманець. Cetus підтримував Марс, Петру, Понтем, Сенчу та Спіку на користувальницькому інтерфейсі Cetus.

Потім ви побачите 2 варіанти для свопів або басейнів у верхній частині сторінки. Для функції Swap виберіть пару, яку ви хочете обміняти, додайте кількість жетонів/монет і відрегулюйте толерантність до ковзання з 3 варіантами 0,1%, 0,5% та 1% відповідно до ваших потреб. Далі натисніть на обмін та затвердьте його у своєму гаманці. Далі, як обмінюватися та додати ліквідність у First Cetus, перейдіть до https://app.cetus.zone/ та підключіть свій гаманець.

Виберіть цільовий актив і введіть суму

Після того, як все буде налаштовано, підтвердьте своп продовжувати цю транзакцію, і ви отримаєте цільовий актив за кілька секунд.

Додайте ліквідність на Cetus

Ознайомтеся з усіма переліченими торговими пулами на Cetus та виберіть басейни CE-Assets, які ви хочете забезпечити ліквідність. На нашому DAPP є більше басейнів.

Видаліть ліквідність з Цетта

Клацніть на сторінку “Понед”, щоб перевірити свою позицію, щоб ви побачили опцію “Видалити” зліва.

  1. Введіть суму, яку хочете видалити ліквідність. Ми пропонуємо кілька меж, включаючи 25%, 50%, 75%, 100%, щоб користувачі швидко вибирали або користувачі завжди можуть перетягнути смугу, щоб відрегулювати потрібну суму.

ПРИМІТКА: Переконайтесь, що у вас є достатня кількість зборів за транзакцію та перегляньте всю інформацію, перш ніж підтвердити або затвердити свою транзакцію. Будь ласка, спробуйте з відповідною кількістю властивостей спочатку, щоб ознайомитись із протоколом Cetus.