Altcoinswhy Aptos Investitori će imati koristi nakon jasnoće u izlaganju FTX ENG

Aptos negira izloženost blagajnu FTX -u
Slijedi cjenovni skup koji nudi ulagače APTOS -a usprkos trenutnim medvjeđim osjećajima.
Saga FTX/Alameda drži cijelo kripto tržište na rubu. Neke imovine, poput FTX tokena (FTT), Solana (SOL) i seruma (SRM), bile su izložene velikom riziku i pretrpjele su ogromne deponije i gubitke. Zanimljivo je da je navodna izloženost Alameda također dovela do de-pegginga USDT-a od USD.

Glasina da je Aptosova riznica također izložena FTX -u razvijala investitore. Strah, neizvjesnost i sumnja (FUD) koji su posljedica glasina mogli bi prebaciti najnovije kripto imovine u još jedan scenarij FTT deponije.

U brzom ponovnom prizoru, Aptos je izdao izjavu distanciranje od FTX/Alameda. Ponovio je da Riznica zaklade APTOS laboratorija i Aptos nema veze s FTX -om i da će nastaviti normalno raditi.

Usred glasina, cijene APTOS -a nastavile su padati. Međutim, odmah nakon izjave došlo je do povećanja cijena.

Nedavni razvoj mogao bi značiti dobitke za APTOS ulagače, dok je ostatak zajednice ostvario gubitke. Pomno smo pogledali druge mjerne podatke i otkrili da bi ažuriranje moglo biti pad za ulagače.

Aptos bilježi preokret cijena prema gore

Izvor: TradingView

Aptos (APT) snažno je reagirao na ažuriranje, skočivši 30% sa 3,9 na 5,1 USD. Taj potez brzo je ublažio prodajni pritisak, o čemu svjedoči i indeks relativne čvrstoće (RSI) koji se povlači s teritorija.

Povećanje volumena trgovanja, kako pokazuje porast na OV -u, podnio je potreban pritisak kupovine da bi se potaknuo APT dalje prema sjeveru.

Uslijedila je porast tržišne kapitalizacije APT -a

Izvor: Santiment

Prema Santimentu, volumen trgovanja APT porastao je sa 480 milijuna prije najave na 530 milijuna nakon pojašnjenja.

Također, društveni volumen se istovremeno povećavao, što može ukazivati ​​na pozitivan društveni angažman nakon najave.

Povećanje je također prikupilo tržišnu kapitalizaciju s oko 470 milijuna dolara prije najave na preko 560 milijuna dolara nakon najave.

U vrijeme tiska, tržišna kapitalizacija APT -a bila je 672 milijuna dolara. To je predstavljalo povećanje od preko 100 milijuna dolara na tržištu koje je palo s više od 1 bilijuna dolara na oko 880 milijardi dolara zbog FTX zaraze.

Ukupna vrijednost APT zaključanih (TVL) na DeFI platformama također je vidjela značajne pozitivne promjene. Prema Defillama, APT je imao vrijednost TVL -a od 32 milijuna dolara, s dominantnim razmjenom AUX -a za snimanje +0,22% u vrijeme tiska, što predstavlja povećanje unutar dana.

Jasnoća iz izloženosti APTOS -u FTX -u dala je investitorima. S tržištem krvarenja i medvjeđim osjećajima prema Bitcoin -u, APTOS investitori mogu se zagrijati za zimu.

3 Likes