Altcoinswhy Aptos investeerders zullen er baat bij hebben na duidelijkheid bij de blootstelling van de schatkist aan FTX

Aptos ontkent de blootstelling aan Treasury aan FTX
Er volgt een prijsrally en biedt een meevaller aan Aptos -beleggers ondanks het huidige bearish sentiment.
De FTX/Alameda Saga houdt de hele crypto -markt op scherp. Sommige activa, zoals FTX -tokens (FTT), Solana (SOL) en serum (SRM) werden blootgesteld aan een hoog risico en leden massale stortplaatsen en verliezen. Interessant is dat een vermeende blootstelling aan Alameda ook leidde tot een de-pegering van USDT van USD.

Een gerucht dat de schatkist van Aptos ook werd blootgesteld aan FTX -beleggers. De angst, onzekerheid en twijfel (FUD) als gevolg van het gerucht zou de nieuwste crypto -activa kunnen draaien in een ander FTT -dumpscenario.

In een snelle dupliek gaf Aptos een verklaring af die zich van FTX/Alameda distenteerde. Het herhaalde dat de Aptos Labs en Aptos Foundation Treasury geen verband hadden met FTX en normaal zouden blijven werken.

Temidden van het gerucht bleven de prijzen van Aptos dalen. Direct na de verklaring was er echter een opwaartse prijsstijging.

De recente ontwikkeling kan winst voor APTOS -investeerders betekenen, terwijl de rest van de gemeenschap verliezen plaatste. We hebben goed gekeken naar andere statistieken en ontdekten dat de update een meevaller voor investeerders zou kunnen zijn.

Aptos registreert opwaartse prijsomkering

Bron: TradingView

Aptos (APT) reageerde sterk op de update en sprong 30% van $ 3,9 naar $ 5,1. De beweging vergemakkelijkte snel de verkoopdruk, zoals blijkt uit de relatieve sterkte -index (RSI) die zich terugtrokken uit oververkocht grondgebied.

Een toename van het handelsvolume, zoals blijkt uit de stijging bij OBV, mits de noodzakelijke koopdruk om verder naar het noorden te rijden.

Een toename van de marktkapitalisatie van APT gevolgd

Bron: Santiment

Volgens Santiment nam het handelsvolume van APT toe van 480 miljoen vóór de aankondiging tot 530 miljoen na de opheldering.

Ook nam het sociale volume tegelijkertijd toe, wat kan duiden op een positieve sociale betrokkenheid na de aankondiging.

De verhoging bracht ook de marktkapitalisatie op van ongeveer $ 470 miljoen vóór de aankondiging tot meer dan $ 560 miljoen na de aankondiging.

Op het moment van de pers was de marktkapitalisatie van APT $ 672 miljoen. Dit vormde een toename van meer dan $ 100 miljoen in een markt die is gedaald van meer dan $ 1 biljoen tot ongeveer $ 880 miljard vanwege de FTX -besmetting.

De totale waarde van APT -vergrendeld (TVL) op defi -platforms zag ook aanzienlijke positieve veranderingen. Volgens Defillama had APT een TVL -waarde van $ 32 miljoen, met de dominante Exchange Aux -opname +0,22% op perstijd, wat een intraday -toename vertegenwoordigt.

Duidelijkheid over de blootstelling van Aptos aan FTX gaf beleggers een meevaller. Met een bloedingsmarkt en bearish sentiment tegen Bitcoin, kunnen Aptos -investeerders opwarmen voor de winter.

1 Like